Από το 1977 πρώτοι στην προτίμηση σας.

Εταιρία

Η Sigma Monitoring είναι θυγατρική εταιρία της Sigma Security η οποία δημιουργήθηκε το 1977 και σήμερα είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας στην Ελλάδα.

Είναι πιστοποιημένη με «ISO 9001:2008» από το 2004 και αναγνωρισμένη ως μία από τις «Strongest Companies in Greece».

Μέσα στα 34 χρόνια λειτουργίας της, η Sigma καθιερώθηκε ως πρωτοπόρος στον κλάδο των συστημάτων ασφαλείας, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των πελατών της.

Όραμα

Στόχος της εταιρίας μας είναι να προσφέρει, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, υπηρεσίες και ολοκληρωμένες λύσεις υψηλού επιπέδου στον τομέα της ασφάλειας, δίνοντας πάντα έμφαση στις ανάγκες των πελατών μας.

Για το σκοπό αυτό έχει δώσει βάση στην οργάνωση, στο άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό και στον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό.

Φιλοσοφία

Βασική προτεραιότητα της εταιρείας μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας. Όλες μας οι δραστηριότητες έχουν ως επίκεντρο τους πελάτες μας. Είμαστε πάντα πρόθυμοι να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, κατανοώντας σε βάθος τις ανάγκες τους και να ανταποκριθουμε στις προσδοκίες τους με αξιοπιστία.

Ανθρώπινο Δυναμικό

Στη Sigma πιστεύουμε ότι το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί την σημαντικότερη επένδυση για την ανάπτυξη και την πρόοδό της εταιρίας μας. Για τον λόγο αυτό φροντίζουμε για την διαρκή εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού μας, με σκοπό την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας προς τους πελάτες μας.

Οικονομικά αποτελέσματα →